صفحه اصلی درباره دانشگاه

دانشگاه ثمین نان سحر زیر نظر وزارت علوم تحقیقات و فناوری جمهوری اسلامی ایران با بیش از 16هزار متر مربع فضای آموزشی.اداری .کارگاهی .ازمایشگاهی و تفریحی به عنوان اولین دانشگاه تخصصی صنعت نان در کشور است که از امکانات و شرایط آن میتوان به موارد زیر اشاره کرد

 

 


 

                                                           

 

    

-برگزاری کلاس ها و کارگاه های تخصصی  در محل دانشگاه

-برخورداری از امکانات و تجهیزات کامل پخت به صورت صنعتی

-برخورداری از آزمایشگاه و پایلوت های تخصصی (میکرو پایلوت،مایکرو پایلوت  و آزمایشگاههای تخصصی و بیوشیمیای)

-بهره گیری از کتابخانه های الکترونیکی جهت ارتقاء سطح علمی دانشجویان

-بهرگیری از اساتید خبره صنعتی و علمی کشور

-برگزاری همایش ها و سمینار های علمی و عملی صنعت نان

-امکان عضویت در انجمن های علمی-فرهنگی و پژوهشی

-امکان استخدام دانشجویان برتر هر رشته


 

تحصیل در رشته های فنی صنایع غذایی تحت نظارت وزارت علوم و تحقیقات

 

 

 

کاردانی فنی صنایع غذایی-نان

 

کاردانی فنی صنایع غذایی-آرد

 

کاردانی حرفه ای حسابداری.حسابداری واحد های صنعتی

 

کاردانی فنی شیمی آزمایشگاه

کاردانی فنی صنایع غذایی-شیرینی و شکلات

کاردانی حرفه ای ایمنی و بهداشت واحد های صنعتی

کاردانی حرفه ای قنادی

کاردانی حرفه ای قنادی

 


 

 

 

مقظع کارشناسی

مهندسی صنایع غذایی گرایش آرد و نان

 

 

Loading. Please wait.